måndag 24 oktober 2011

Supersnygga mössor,


Ni vet dehär snygga mössorna?
Nu har en fin vän startat upp en webbshop där hon säljer dem. Och vet ni vad som ännu bättre? De har ett erbjudande till alla fina läsare här!

För Refurme.com har ordnat en webbtävling där de 500 första som gillade deras grupp på Facebook var med i utlottningen av fina priser. Jag fick äran att dra en vinnare och vinnaren är Ann-Kristin Åhman! Grattis fina du!

Men till alla er som inte hade turen på er sida den här gången; vi fick ett erbjudande som tack! Gå in på refurme.com och ni får 10% rabatt om ni skriver in idasrabatt i fältet där det står kod i webbshopens kassa.

Nu kommer då sen bara den svåra frågan, vilken färg ska man välja?

5 kommentarer:

  1. Tack,tänk att just jag hade turen att vinna deras jättefina mössa...nu väntar jag med spänning på paket på posten..eller fanns det fler med samma namn?
    Hälsn. Ann-Kristin Åhman

    SvaraRadera
  2. Grattis!! :) Vad jag såg så fanns det nog inte någon med samma namn. Så håll tummarna för paket! :) och roligt att du hittade hit! :)

    SvaraRadera
  3. Ann-Karin, kolla dina meddelanden på FB! Vi behöver din adress svara på sales@refurme.com!

    SvaraRadera
  4. Ursäkta, Ann-Kristin var namnet!

    SvaraRadera
  5. ååh, just igår sa ja ti en kompis "va söt mössa" o hon bara joo, den e äkta, o alla i tyskland har fejk, o di e så populära!! :D o så sir ja dehä, o gissa om de int e samma mössa:D

    SvaraRadera