fredag 19 november 2010

Dagen före,

Min andra lediga dag kan man inte direkt kalla ledig,
idag stressar vi på med de sista förberedelserna för imorgon.
Det är spännande tider!

Imorgon firar vi alltså Vasa Gymnastikförenings 110-års jubileum.
Det gör vi med två uppvisningar på Kaupungin teatteri, där alla olika gymnastikgrupper som är aktiva inom VGF får visa vad de kan. På scenen kommer allt från små barn till våra hedersmedlemmar, som är 70+, stå och visa vad gymnastik är för just dem.

Efter att båda uppvisningarna är avklarade väntar mottagning på Svenska Klubben. Styrelsen tar emot de föreningar, förbund och samarbetspartners som valt att komma och uppvakta föreningen. När kvällen kommer emot så avslutar vi jubileumsdagen med festmiddag på Svenska Klubben. Tre rätters middag och program som får kvällen att bli helt fantastisk.

-------------

För att allt detta är möjligt idag har vi haft styrelsen som gjort ett fantastiskt jobb. Det är att komma ihåg att ingen av oss jobbar heltid med föreningen, alla har vi olika heltidsjobb, familj, vänner och intressen. Ibland har barnen suttit med på mötena eftersom barnvakter varit en bristvara, ibland har man gått tidigare eller varit hemma hos någon för att det praktiska helt enkelt inte gått ihop. Men ett stort TACK vill jag ändå ge styrelsen, trots att jag sitter med där själv! TACK Heidi, Cino, Nina, Jennie, Camilla, Susanne och Elin.

Sen har vi också den arbetsgrupp som utarbetat allt som händer på scenen. Alla program, musik och det praktiska kring alla grupper. Ett stort tack till dem med (trots att jag också satt med i den gruppen). TACK Ullis, Sussi, Jenna och Heidi!

-------------

Det roliga i hela historien är att jubiléet inte ännu är över och vi sitter alla på helspänn ännu då vår sekreterare är höggravid och hade satt datum den 18... Vi fortsätter hålla alla tummar och tår för att hon får vara med på jubiléet! ;)

Men nu upp och iväg.
Allt skall fixas idag och det är inte lite det ska ni veta.
Träningar har vi dessutom kl 13!

Tjolahopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar